COMUNITATS DE PROPIETARIS

Tecnologia al servei dels veïns

SOLUCIONS TECNOLÒGIQUES DE SEGURETAT I SALUT PER A COMUNITATS DE PROPIETARIS

VIBA SEGURETAT proporciona totes les solucions de Protecció i Seguretat per a les comunitats de veïns. Videovigilància i Alarmes. Diferents solucions de control d’accessos per a diferents àrees: portals, garatges i trasters, zones comuns, piscines…Sistemes d’interfonia i control d’accés per lectura de matrícules.

Comptem amb servei tècnic propi i cobertura nacional. Ens adaptem a les necessitats de cada client, apostant sempre pel nostre “servei 360” inclòs en el rènting de totes les solucions.

Ens avalen 11 anys d’experiència i els més de 6.000 clients que confien en nosaltres.

SOLUCIONS DE SEGURETAT

CÀMERES DE VIDEOVIGILÀNCIA

Sistema de videovigilància amb l’última tecnologia a l’abast de totes les Comunitats de propietaris.

Ens encarreguem de fer un pla inicial per a conèixer els llocs específics on és necessari col·locar les cámeres segons les característiques de l’edifici així com el manteniment d’aquestes.

 • Cámeres d’última generació
 • Càmeres d’interior i exterior IP
 • Visió diürna i nocturna
 • Gravació d’imatges
 • Visualització en remot
 • Possibilitat de connexió amb accessos
 • Integració amb altres sistemes
SISTEMES D'INTRUSIÓ

La seguretat en edificis d’habitatges és una preocupació important, i els sistemes d’intrusió exerceixen un paper crucial en la protecció contra robatoris i altres esdeveniments no desitjats.

Adaptem aquests sistemes a les necessitats específiques de l’edifici i els seus residents

 • Màxima seguretat d’edificis i instal·lacions
 • Diferents sensors instal·lats en diferents punts
 • Solucions per a interior, exterior i perimetral
 • Alarmes amb i sense connexió a client i/o CRA
 • Integració amb control d’accessos o CCTV
 • Integració amb altres sistemes
CONTROL D'ACCESSOS

El control d’accés per a comunitats de propietaris és essencial per a garantir la seguretat dels veïns i protegir les àrees comunes.

Comptem amb l’última tecnologia per a implementar un sistema efectiu de control d’accessos, sistemes biomètrics, lectors d’empremtes dactilars o reconeixement facial.

 • Sistemes de Control d’Accessos, adaptant-nos a les diferents necessitats
 • Restricció d’accés a persones no autoritzades
 • Lectors biomètrics d’emprenta, facial i targeta
 • Creació de perfils i grups d’accessos
 • Programari de gestió i informes d’activitat
INTERFONIA

La interfonia en una comunitat de veïns és essencial per a facilitar la comunicació entre els residents i a visitants per a autoritzar la seva entrada i així controlar l’accés a l’edifici.

Integrem la interfonía amb altres sistemes de control d’accés per a una gestió centralitzada.

Els nostres sistemes compten amb altaveus i micròfons d’alta qualitat per a una comunicació clara.

LECTURA DE MATRÍCULES

La implementació d’un sistema de lectura i reconeixement de matrícules en comunitats de veïns és una mesura eficaç per a millorar la seguretat i la gestió de les instal·lacions.

El sistema compta amb un programari de reconeixement de matrícules amb càmeres d’alta resolució i qualitat perquè pugui identificar i verificar automàticament les matrícules autoritzades i permet la creació i assignació de permisos temporals o permanents.

Les barreres automàtiques són controlades pel sistema per a permetre o denegar l’accés a vehicles.

TORNS I BARRERES

Un sistema de torns d’accessos per a regular l’entrada i la sortida a més de controlar l’aforament i identificar als usuaris dins de la piscina.

Aquests torns poden ser controlats electrònicament i vinculats a un sistema d’identificació que podria incloure targetes d’accés, polseres, codis QR o fins i tot tecnologies biomètriques per a autenticar als usuaris. Això permet un registre precís de qui està en la piscina en un moment donat.

El sistema permet la configuració de permisos específics per a cada categoria (per exemple, residents, convidats, personal)

SOLUCIONS DE SALUT

La seguretat en una comunitat de veïns no sols implica comptar amb mesures de videovigilància, alarmes o control d’accés, sinó també engloba aspectes com la salut dels seus propietaris i residents.

Una comunitat de veïns pot estar millor preparada per a fer front a diverses situacions d’emergència i proporcionar un entorn més segur i saludable per als seus residents amb les següents solucions:

DESFIBRIL·LADORS

Comptar amb un desfibril·lador en una comunitat de veïns és una mesura crucial per a la seguretat i pot marcar la diferència en situacions d’emergència cardíaca. Una contribució significativa a la seguretat i el benestar dels residents.

La ràpida intervenció amb un desfibril·lador pot ser crucial per a salvar vides.

Situat sempre un lloc d’alta visibilitat i conegut per tots els residents.

Duem a terme el seu manteniment i comprovació de la data de venciment dels elèctrodes i bateria.

FORMACIÓ RCP

En invertir en la formació en RCP i l’ús de desfibril·lador, la comunitat estarà més ben preparada per a respondre de manera efectiva a situacions d’emergència i casos d’aturada cardíaca.

Les nostres sessions són impartides per instructors amb material educatiu visual, cartells, fullets o vídeos instructius, que reforcin la informació clau sobre RCP i l’ús del DESA. Col·locarem aquesta informació en llocs estratègics on sigui visible per a tots a més de destacar la ubicació del desfibril·lador en la comunitat i la seva accessibilitat.

BOTÓ SOS

El rellotge/botó SOS proporciona un mecanisme ràpid i eficient per a sol·licitar ajuda en situacions d’emergència. Pot ser crucial per a obtenir assistència immediata en casos com accidents, problemes mèdics o altres situacions crítiques per al personal que treballi en una comunitat de veïns o fins i tot dissuadir a persones malintencionades.

Està configurat per a alertar automàticament a un sistema central o a un equip de seguretat designat, la qual cosa facilita una resposta ràpida i coordinada.

Són un element dins de la prevenció de riscos laborals.

Pla inicial

Busquem les millors ubicacions per a garantir la màxima seguretat de la seva Comunitat i veïns

Optimització

Modernització d'instal·lacions adaptant-les a les noves normatives i tecnologies de seguretat

Integració

Adequació de diferents sistemes en un mateix projecte de seguretat

Instal·lació

Posada en marxa dels equips per experts en la seva configuració i funcionament

Servei de manteniment integral que inclou la mà d’obra, desplaçaments, formació personalitzada de les solucions, revisions, garantia de funcionament dels equips, actualització de programari i microprogramari, així com assistència tècnica per a gestió d’incidències i consultes.

Solucions de Seguretat i Salut per a Comunitats de Propietaris. Videovigilància, Control d’accessos, Sistemes Intrusió, Desfibril·ladors i Salut

Contacta amb un expert i informa't de les nostres alarmes

Detectem les necessitats de seguretat en cada situació i oferim la solució més adequada.

Solucions de Seguretat i Salut en Comunitats de Veïns

Proyectos de seguridad